TRADISJON & MODERNITET

Hotel Park er et familiedrevet hotell hvor tradisjoner forener fortid og nåtid i en lun atmosfære, kledd med antikviteter og moderne design.

Vårt ønske er at våre gjester skal føle seg som hjemme.

— Benedicte & Anne Margrethe Klohs

HJEMMELAGET FROKOST

Vår gode og sunne frokostbuffet er inkludert i romprisen. Vi serverer en variasjon av hjemmelaget brød fra vår lokale baker, økologisk melk, smoothies, oster, yoghurt, hjemmelaget granola, knekkebrød, eggerøre, syltetøy, eggesalat, sild, røkt ørret og skinkepålegg.
Kaffe, te og brownies er ellers tilgjengelig, gratis, hele døgnet.

HISTORISK

Hotel Park er medlem av Historic Hotels of Europe som består av mange av de mest sjarmerende hoteller i Europa.

download

Våre to hotellbygg er flotte eksempler på 1900-talls Bergensarkitektur. Hovedbygget ble ferdigstilt i 1890 og var hjemmet til en velstående forretningsmann i Bergen, før det ble solgt til konsul Conrad Mohr (1849-1926) som var en god venn av komponisten Edvard Grieg.

Conrad Mohr overførte bygget til stiftelsen Agnes Mohrs minne, til minne om hans kone Agnes som døde bare 43 år gammel. Bygget ble i 1974 omgjort til hotell, og har siden 1979 vært eid og drevet av familien Klohs.

Den andre bygningen ble ferdigstilt i 1880 for forretningsmann Eilert Engelsen og hans familie. Bygget ble senere overtatt av Universitetet i Bergen før familien Klohs overtok det i 1996 og innlemmet det som en del av Hotel Park.