Studioleiligheter

2 Døtre

I et nyrenovert bolighus fra 1882 beliggende vis-a-vis hotellet tilbyr vi 8 smakfulle studio leiligheter av ulik størrelse (fra 20 kvm til 40 kvm). Leilighetene passer for gjester som ønsker å bo hos oss over en lengre periode og ønsker større plass eller muligheter for å tilberede egne måltid.

Alle leilighetene tilbyr komfortable soverom / oppholdsrom med flatskjerm-TV og fullt utstyrte kjøkken med oppvaskmaskin. Hver enhet har luksuriøst bad med vaskemaskin/tørketrommel og hårføner. Håndklær, sengetøy og toalettartikler er inkludert.

Telefon 458 00 020

Bolighuset sto ferdig i 1882 og ligger i den rolige og sjarmerende «Allegaten» med husfasader der hele fargepaletten brukes.  Allegaten er gitt status som «bevaringsverdig» av Byantikvaren i Bergen. Huset var i familien Barmans eie gjennom fem generasjoner frem til familien Klohs og Hotel Park kjøpte bygget i 2015.

 

Anne Margrethe & Benedicte Klohs har sammen med arkitekt, interiørarkitekt og dyktige håndverkere lagt ned mye arbeid i å rehabilitere bygget etter dagens krav til byggtekniske kvaliteter. Her forenes fortid og nåtid i en lun atmosfære kombinert med bruk av moderne design.

Leilighetene har mange vinduer som gir mye naturlig lys og god utsikt over Nygårdshøyden og fjellene som omkranser Bergen.

 

Leiligheten i toppetasjen er på 40 kvm og har store takvinduer som gir mye naturlig lys samt en skjermet takterrasse med en fantastisk utsikt over Bergen Sentrum og fjellene Fløyen og Ulriken.

 

Vårt ønske er at våre gjester skal føle seg som hjemme.

—  Anne Margrethe & Benedicte Klohs

 

For bestilling eller informasjon, vennligst kontakt oss på:

Telefon 458 00 020